Къща за гости Сигнал

Къща за гости „Сигнал” в село Стройно се намира в полите на планините Сакар и Странджа. Създадена през 2014 г. в покрайнините на селото, къща за гости „Сигнал” е уютно място за отдих и туризъм.

Къщата за гости предлага високо ниво на обслужване, модерно оборудване и всички удобства, съпътстващи съвременните условия на живот. Съчетанието на модерен дизайн и уютна атмосфера, комфорт и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване, ще удовлетвори и най-взискателните гости.

Къщата за гости се намира на 17 км от гр. Елхово и на 37 км. от гр. Ямбол. Подходяща е за всеки, който търси спокойствие и уют сред очарованието на природата.

Мястото, където се намира къщата за гости, притежава невероятно силна магнетична енергия, въздействаща презареждащо и е подходящо не само за отдих и възстановяване, но и за вдъхновение.

При нас ще откриете най-добрите условия за прекарване на Вашето свободно време – за среща с приятели, за фирмено парти, за отбелязване на семеен празник или просто за уединение със семейството.
Ние ще направим всичко възможно да почувствате почивката си пълноценна и запомняща се.

КОНТАКТИ:
Телефон: 0887 605 206
Имейл: info@stroino.eu
Адрес: България, 8732 село Стройно, община Елхово, ул.“Мичурин №7
web: www.stroino.eu